Suntem latini, dar simtim latino?

Written by RBA Records. Posted in Blog

Suntem latini, dar simtim latino?

Este limpede ca simtul latin se regaseste, mai mult sau mai putin, in fiecare dintre noi. Dar saptamana aceasta, o noua provocare din partea managerului meu, dl. Radu Baron, a fost sa invat cateva piese latino. Initial mi-am spus ca nu e nimic mai simplu, dar cand am inceput sa descifrez versurile in spaniola (si credeti-ma pe cuvant ca piesele alese nu au deloc putine cuvinte) am avut o oarecare retinere, mai ales ca nu sunt tocmai o fana a telenovelelor.

Cu toate acestea am reusit sa trec cu brio faza de inceput iar acum piesele "Mujer latina", "La bamba", "Amor a la mexicana", sunt doar cateva dintre piesele care imi completeaza repertoriul meu de cover-uri. A fost o provocare din care pot spune ca am invatat cate ceva... nu am mai cantat pana acum muzica latino (pentru ca am considerat ca nu ma reprezinta) dar mi-am dat seama ca acest gen este cu totul special. Muzica latino, mai mult decat oricare alta, se canta atat cu sufletul cat si cu trupul. Cuvintele insotesc sunetele in asa fel incat simti ca iti redau zambetul sau iti fura rauri de lacrimi. Este o muzica vie, pasionala si as putea sa continui. Dar pentru astazi este suficient, asa ca nu ezitati sa ascultati si acest gen care daca stam putin sa ne gandim, ne reprezinta.

Va pup dulcic de tot pana data viitoare cand astept sa imi scrieti pe adresa mea de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si sa-mi propuneti subiecte pe care vreti sa le dezbatem impreuna.

De exemplu, cum va petreceti timpul liber?