Tendinte de sezon...

Written by RBA Records. Posted in Blog

Pentru ca suntem la inceput de sezon ma gandeam sa aruncam o privire asupra a ce se poarta in aceasta primavara-vara. In primul rand revin in top culorile vii, nuantele pastel, infuentele etnice si in special, aplicatiile florale, despre care vom vorbi mai multe imediat. Dar inainte de asta trebuie sa iti mai spun ca multe din achizitiile tale din sezoanele trecute vor avea nevoie doar de actualizare, de o accesorizare diferita, de o noua modalitate de utilizare ca sa ii spunem asa, in acord cu moda.

Mai mult decat atat, as vrea sa intelegi ca moda este un joc foarte frumos in care imaginatia este cartea castigatoare si o sa vezi ca din hainele pe care le ai deja plus o mica investitie vei putea obtine un look demn de catwalk. Si dupa cum ti-am promis mai devreme vom vorbi ceva mai mult despre aplicatiile florale. Iata ca primavara a sosit iar florile renasc primavara. In dulap!

Daca e nevoie, iti mai spun o data: se poarta florile. Designerii se pare ca nu vor sa renunte cu una cu doua la imprimeurile vesele, mai cu seama in sezonul primavara-vara, cand natura se trezeste la viata, iar noi lasam deoparte fularele, pufoaicele si manusile de lana.

Pentru sezonul cald din 2009, te informez ca designerii propun combinatiile de flori, carouri, accesoriile vintage, cu alte cuvinte tot necesarul pentru o petrecere la iarba verde. Florile pot fi purtate oricum: in par, pe haine, in jurul gatului si chiar pe pantofi (sandale, balerini). 

Nu-ti fie teama sa faci combinatii inedite, insa personal te sfatuiesc sa ai grija si sa nu porti mai mult de doua flori deodata, pentru am avut neplacerea sa vad astfel de asortari si crede-ma ca nu e cea mai potrivita alegere...