Roller Sis, patinatoarele care falseaza pe "Se Thelo"

Written by RBA Records. Posted in Blog

Roller Sis - Se Thelo! AFLA ADEVARULMi-ar fi placut sa nu se ajunga aici dar nu am avut de ales din moment ce fetitele de la Roller Sis nu inceteaza sa ne perturbe auzul cu acordurile unei frumoasei piese, ce-i drept, dar care imi apartine mie si lui Edward Maya. Din pacate pentru Roller Sis au cazut exact pe teritoriul pe care nu si-ar fi dorit niciodata sa ajunga. Ca sa nu spuneti ca sunt rautacioasa, subiectiva sau ca am ceva cu Roller Sis pentru simplul fapt ca imi canta piesa, Se Thelo, voi incepe sa va spun lucruri atat de evidente pentru oricare dintre noi.

Din punctul de vedere al analizei muzica-text, din cate stiu eu, Roller Sis sustin ca sunt doua surori... Intrebarea pe care ar trebui sa o ridicam la fileu este: De ce pe piesa se aude o singura voce? Referitor la text, eu personal am aflat ca unele cuvinte le-am pronuntat gresit in limba greaca, iar aici intervine cea de-a doua intrebare: De ce Roller Sis au aceleasi greseli de pronuntie ca si mine pe piesa Se Thelo? Sa inteleg ca au avut vocea mea in casti ca si ghid atunci cand au inregistrat?! Caci cam aceasta ar fi explicatia.

Iar acum sa trecem la lucruri mai serioase cu aceste Roller Sis. A propos, ideea de doua fete pe role e de mult trecuta pentru ca acum destul de multi ani a existat o alta trupa de doua fete care apareau pe role... A! Pardon! Voi inca nu ati aparut, ca probabil nu aveati cum sa va faceti remarcate decat printr-un scandal. V-ati gandit voi ca nu e suficient sa furi ideea de imagine a trupei Kiss, caci despre ea vorbeam mai devreme. Ci ar da mult mai bine sa va lansati cu un scandal de ceva mai mare amploare, asa ca ati furat si piesa Se Thelo cantata de mine si compusa de Edward Maya, cu riscul de a ma repeta. Bravo!!! Sunteti inventive, fetelor!!! Doar atat puteti? Eu v-as sfatui sa va uitati ceva mai bine in jur pentru ca mai sunt multe de furat, sa nu cumva sa ratati ceva.

Saracul om care s-a chinuit sa inregistreze cu voi vocile pentru piesa Se Thelo cred ca nu a mai dormit cateva zile, nu mai spun de urechile celui care a trebuit sa mixeze piesa... a avut bietul de el mult de muncit. Nu va suparati pe mine, dar este un lucru evident pentru orice ascultator, dar pentru niste urechi de muzicolog trecut prin multi ani de muzica... dragele mele Roller Sis despre asta vorbeam cand am spus ca era ultimul teritoriu pe care ati fi vrut sa ajungeti.

Este inadmisibil ca nici macar prima nota (si anume sol) sa nu o puteti canta curat. Sa nu mai vorbim de a doua masura dupa primul refren, pe strofa, (mai exact de atat, in masura 14 a piesei) pe cuvintele "hot like you" este un fals de care nu a putut sa va scape nici Antaresul, nici efectele... nici macar tehnologia nu tine cu voi...

O alta problema si cred ca o sa folosesc des expresia aceasta pentru ca adevarul este ca aveti multe probleme draga Roller Sis, nu trece nici macar un vers din piesa Se Thelo si in placerea noastra de a asculta piesa auzim cate o lipitura intre cuvinte, ca urmare a lipsei de exercitiu, a orelor de canto si a respiratiei folosite necorespunzator, lucru pe care ar fi trebuit sa il stiti daca sunteti intr-adevar patinatoare, asa cum sustineti, pentru ca in sport, ca si in muzica, in cantat, respiratia ocupa un loc foarte important. Buuuun!!!

Sa continuam... La refren, la ultimele cuvinte de la fiecare sfarsit de fraza muzicala, banuiesc, dar doar banuiesc, ca s-a vrut o interpretare care sa transmita ceva; in schimb, produsul obtinut pe cuvantul "fili" este o schimonoseala pe un glisando care sincer nu prea da bine in stilul acesta de piese si cu atat mai putin nu da bine cu prunele pe care voi, Roller Sis, le aveti in gura pe tot parcursul piesei Se Thelo.

Ar mai fi cate ceva de zis, dar cred ca este suficient pentru o singura zi... La cate lipsuri se aude ca aveti, poate ca ar fi bine sa stati sa va mai ganditi daca vreti sa continuati in lumea muzicala... Eu va urez mult succes in patinaj, asta daca nu a fost doar o minciuna aruncata oamenilor doar pentru a le atrage atentia. Si inca ceva, oamenii nu vor minciuni, iar Roller Sis este o mare minciuna!