Absolvire

Written by RBA Records. Posted in Blog

Iata ca a trecut foarte repede, de altfel ca toate lucrurile frumoase de care ai parte in viata si momentul mult asteptat de orice student... festivitatea de absolvire. Trebuie sa spun ca am fost foarte emotionata mai ales cand am realizat ca a fost pentru ultima oara cand mi s-a spus "studenta" si pentru faptul ca am vazut alaturi de mine astazi colegi pe care ii cunosc de o viata as putea spune. Am absolvit impreuna cu ei atat liceul cat si facultatea, iar 16 ani pot afirma fara sa gresesc ca reprezinta o viata.

Festivitatea a fost una ca la carte, am avut placerea sa ascult un recital sustinut de cativa dintre colegi si bineinteles, asa cum se procedeaza la orice absolvire, cu atat mai mult la Universitatea de Muzica, am cantat celebrul Gaudeaumus. 

Nu stiu de ce, dar in acest moment, cand scriu, parca ma incearca cateva lacrimi de fericire si de nostalgie pentru cei patru ani petrecuti in facultate. Astept cu nerabdare si cea de-a doua absolvire, de aceasta data la Facultatea de Drept, absolvire care probabil ca nu va la fel de emotionanta tinand cont de faptul ca nu ma leaga la fel de multe amintiri dar cea mai importanta este ziua de astazi, zi pe care nu cred ca o voi uita niciodata.

Si daca tot am aceasta ocazie si pot sa scriu pe blogul personal, as vrea sa va multumesc dragi colegi ca ati fost alaturi de mine pe parcursul acestor patru ani si sa va urez sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun si mai frumos. De asemenea vreau sa le multumesc din suflet profesorilor care de multe ori au inteles ca absentele mele au fost cu adevarat motivate de faptul care trebuia sa fiu prezenta la anumite emisiuni sau alte activitati legate de cariera mea muzicala.

In loc de concluzii.... Wow!!!! Nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul si nu imi vine sa cred ca mi-am luat adio de la o alta perioada importanta din viata... Si pentru a termina intr-o atmosfera optimista, caracteristica mie de altfel, spun "nu-i nimic".... urmeaza alti ani si mai frumosi, in special datorita voua, pentru ca, a propos, sa va dezvalui un mic secret, dupa examenul de licenta (despre care o sa va povestesc mai multe la momentul potrivit) ma voi dedica voua, pentru ca vreau sa va ofer piese din ce in ce mai bune, mai frumoase si pe gustul vostru. Pupici si aveti grija de voi!!!