Michael Jackson... s-a stins un geniu...

Written by RBA Records. Posted in Blog

Michael Jackson... s-a stins un geniu... Ziua de 26 iunie va ramane una foarte trista pentru toti iubitorii de muzica si in special pentru fanii Michael Jackson. "Regele muzicii pop", asa cum a fost numit s-a stins din viata lasand in urma zeci de single-uri, albume si videoclipuri de neegalat in istoria muzicii pop si in istoria muzicii in general.

Cu o ambitie de nedescris si cu un deosebit talent in arta dansului a ajuns pe cele mai inalte culmi... Mai exact, cinci dintre albumele sale solo au devenit cele mai vândute albume din întreaga lume: „Off the Wall” (1979), „Thriller” (1982) vandut in peste 104 milioane de exemplare in intreaga lume, „Bad” (1987), „Dangerous” (1991 ) si „History” (1995).

Desi nu ma pot numi fan Michael Jackson, regret ca doar in ultimele zile, dupa ce l-am pierdut pe marele star, am reusit sa vad marea majoritate a videoclipurilor lui si am ascultat piese care au ocupat saptamani la rand locul I in topuri.

Din pacate cam asa se intampla la noi, cand pierdem pe cineva, fie ca este o persoana apropiata, fie ca este un om celebru, abia atunci ii acordam atentia pe care ar fi meritat-o, poate, in timpul vietii....

Michael Jackson a fost, este si va ramane "Regele muzicii pop"!