It’s time for mascara!

Written by RBA Records. Posted in Blog

It’s time for mascara!

De dimensiuni mici, se pierde in geanta ta supradimensionata sau se potriveste perfect in clutch-ul tau de colectie, il numesti rimel sau mascara si este cel mai bun prieten al genelor tale.

Machiajul te defineste, asa ca fii naturala in stilul tau! Iti recomand ca fondul de ten si mascara sa nu-ti lipseasca niciodata. De ce? Pentru ca asa cum iti imbraci trupul trebuie sa-i pui o haina si chipului tau.

In iarna aceasta se poarta femeia puternica si indrazneata, increzatoare si eleganta. Fii si tu ca ea!

Vedeta sezonului sunt genele voluminoase dar cu aspect natural. Poti incerca genele false pe care le aplici tu sau manunchiurile extensii care le gasesti la saloanele de infrumusetare.

Buze nud, sau colorate delicat, gene lungi si ten de portelan- si toate astea doar pentru ca fiecare dintre noi merita sa imbratiseze un stil de vedeta, care de altfel i se potriveste de minune si solistei Kristine.

M-am intalnit cu Kristine in mai multe momente ale zilei si am fost incantata sa vad cum la ora 12 ziua afisa o naturalete stralucitoare, cum dupa-amiaza un blush delicat ii contura chipul, iar seara smokey eyes completau „tabloul” de make-up.

Urmareste toate aparitiile Kristinei si nu vei rata noile tendinte de styling.

Pe data viitoare! Nu uita sa stralucesti!

by Ioana Predoiu,

(Diamond Lady Studio & Spa)