Your haircut, your style!

Written by RBA Records. Posted in Blog

Kristine - It’s time for mascara!

La o pauza de cafea, sau la serviciu cand nu este atent seful, seara cand ajungi acasa sau dimineata cand abia te-ai trezit- acestea sunt doar cateva din momentele in care esti online pe internet.

Indiferent cata treaba ai avea iti rezervi timp zilnic sa navighezi pe site-urile tale preferate. Interesata mereu de noutate sigur ai cautat in ultima perioda ce se mai poarta iarna asta in materie de hairstyle si haircut.

Te-ai intrebat vreodata de ce parul mai poarta numele de „podoaba capilara”? Pentru ca intr-adevar parul este podoaba care iti accesorizeaza chipul si trasaturile.

Scurt sau lung, drept sau ondulat, iarna asta se poarta parul sanatos!

Iti recomand sa faci cat mai multe tratamente, sa fii mai atenta ce vopsea folosesti sau daca bugetul si timpul iti permit, sa te lasi pe mana specialistilor din saloanele de infrumusetare.

Poti avea parul lung si stralucitor sau cea mai crazy tunsoare. Dar toate astea cu o singura conditie: sa ai grija ca ceea ce alegi pentru parul tau sa se potriveasca fizionomiei tale.

Daca vrei sa fii glamour, atunci incearca stilul de vedeta. Incearca stilul KRISTINE! Un par blond,lung si sanatos mereu in tendinte. Si asta poti vedea in fiecare aparitie Kristine, pentru ca ea stie sa fie atenta cu parul ei!

Pe data viitoare! Nu uita sa stralucesti!

by Ioana Predoiu,

(Diamond Lady Studio & Spa)