NAILS LIKE DIAMONDS

Written by RBA Records. Posted in Blog

Kristine - foto radu baron

Cand ai fost ultima data la un salon de infrumusetare sa-ti lasi mainile rasfatate de o profesionista in manichiura? Eu zic ca e timpul sa mergi!

Exista o tendinta trista a doamnelor si domnisoarelor de a-si face singure manichiura uitand ca un salon de infrumusetare iti pune la dispozitie profesionalism si noi tendinte.

Trebuie sa recunosti ca mainile tale te caracterizeaza cel mai bine!

In sezonul acesta, elegantul se imbina interesant si frumos cu indraznetul. Stilul retro sau cel modern te asteapta sa-l adopti!

Cum iarna 2009 este un come-back al anilor '80 se mizeaza pe lookul electric. Se poarta nuante metalice, negrul, albastrul marin, nuante inchise de maro sau maroul ciocolatiu.

Daca esti mai indrazneata, trateaza-ti unghiile ca pe niste bijuterii sau accesorii fashion. Iti poti aplica pe unghii: cristale, dantela, paiete, scoici, foita de aur, pene.

Daca te afli printre cele care sunt etern indragostite de french il poti purta si iarna aceasta. French-ul si oja rosie nu vor fi niciodata inlaturate, pentru ca ITI PLAC si punct.

Saptamana aceasta cea indrazneata a fost Kristine. Cu unghiile de lungime medie, (pentru a putea inca canta la pian) ingrijite de o manichiura SPA, Kristine si-a aplicat dantela, strasuri si praf de oja neagra pentru ca cel mai frumos sa vede o manichiura perfecta tronand pe nelipsitul microfon.

Pe data viitoare! Nu uita sa stralucesti!

by Ioana Predoiu,

(Diamond Lady Studio & Spa)