S-a implinit un an de cand Kristine e Diamond Lady!

Written by RBA Records. Posted in Blog

Kristine - foto radu baron

Acum un an ma intalneam la o terasa cocheta din Bucuresti cu o tanara domnisoara! Stiam ca domnisoara pe numele de Kristine canta melodia Se Thelo care imi placea la nebunie, ca are un real succes in toata tara si ca arata atat de bine incat imi doream sa fie imaginea salonului meu. Sa fie Kristine, o Diamond Lady!

Asa ca in seara aceea i-am propus sa fie noua imagine a salonului de infrumusetare DAIMOND LADY STUDIO and SPA. Si Kristine, a acceptat!

Timp de un an de zile am avut o colaborare frumoasa cu un artist exceptional care m-a invatat sa inteleg altfel muzica. Am devenit fanul ei nr 1 si m-am bucurat ca impreuna cu echipa Diamond am stiut sa avem grija de frumusetea ei. Am devenit prietenii ei cei mai buni si de fiecare data am fost alaturi de ea, iar acest lucru se evidentiaza prin aparitiile spectaculoase si interesante pe care acestea le are in lumea mondena.

Ieri am intrebat-o pe Kristine ce parerea are ea dupa un an de zile de colaborare si am fost placut impresionata sa aud ca: “Daca ar fi sa fac un top cu cele mai bune lucruri care s-au intamplat in viata mea in ultimul an, cu siguranta printre primele locuri s-ar afla colaborarea cu Diamond Lady Studio and Spa. Noua mea imagine creata de Surorile Diamond mi-a dat mai multa incredere in mine si m-a facut sa stralucesc. Cu siguranta orice femeie isi doreste sa fie un diamant frumos slefuit, iar eu asa ma simt de fiecare intalnire cu echipa Diamond. “- Kristine

Pentru toate acestea sunt mandra ca acum un an am invitat-o pe Kristine sa fie o Diamond Lady. La multi ani de frumusete fara limite!

 

by Ioana Predoiu,

(Diamond Lady Studio & Spa)