Print

Despre Kristine

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Informatii despre Kristine - impresar radu baronCand o vezi prima data, zici ca e aroganta, inca o fitoasa care se crede vedeta. Dupa ce vorbesti 5 minute cu ea iti dai seama ca e ca o gura de aer proaspat. Daca iti si canta in cele 5 minute, te intrebi unde a fost pana acum.

Afli apoi ca nu a avut timp sa iti apara in cale: dupa ce a terminat liceul de muzica "Dinu Lipatti", a devenit studenta la 3 facultati:

  • Universitatea de Muzica Bucuresti - Facultatea de Compozitie Muzicologie si Pedagogie Muzicala
  • Universitatea de Muzica Bucuresti - Facultatea de Interpretare Muzicala – sectia Pian
  • Universitatea "Spiru Haret" - Facultatea de Drept si Administratie Publica

Spune lucurilor pe nume, nu e modesta, dar nici prea plina de ea. Stie exact cat valoreaza, ce isi doreste si cum sa primeasca ce isi doreste. Fire deschisa si pregatita oricand pentru noi provocari, ii plac extremele, e feminina, mereu in ton cu ultimele tendinte vestimentare– aceasta este Kristine. Iubeste libertatea, iar optimismul ei este contagios.

Ai putea sa crezi o clipa ca e superficiala, dar CV-ul ei muzical te contrazice: concursuri internationale de muzica, olimpiade nationale de tehnica pianistica, teorie muzicala, pian, olimpiade de limba engleza, atestat de competente si aptitudini muzicale obtinut cu nota 10.

In 2007 a semnat un contract cu RBA Management, iar la jumatatea lunii noiembrie este lansat primul sau single: "Tine-ma in brate".