Print

Se Thelo... "O sa fie hit!"

Written by RBA Records. Posted in Blog

Kristine - foto radu baron

Printre examene, licente si alte "jucarii" din aceeasi categorie, iata ca am reusit, intr-un final, sa fac ce imi doream de multa vreme... sa va spun scurta istorioara a primei piese care a fost compusa exact pe sufletelul meu si pot spune ca este si prima piesa in care am avut incredere ca va fi pe placul vostru... Se thelo.

Chiar daca eu cu Eddy (adica Edward Maya, dar imi este destul de greu sa ma obisnuiesc sa-i spun asa) ne cunoastem inca din anul I de facultate, am inceput sa colaboram de putin timp, respectiv de la inceputul anului. De-a lungul anilor, amandoi am avut alte proiecte, proiecte care eu cred ca ne-au ajutat sa acumulam experienta si sa ajungem la o oarecare maturitate profesionala.

Propunerea lui Eddy de a colabora a venit intr-un moment in care simteam ca este nevoie de o schimbare in cariera mea... si se pare ca a aparut... Pana cand sa ajugem la un prim demo, au mai trecut cateva intalniri in care am stabilit impreuna tonalitatea piesei, stilul si nu in ultimul rand versurile si anume combinatia de limba engleza cu limba greaca.

Momentul pe care nu o sa il uit prea repede este atunci cand am ascultat prima oara piesa si am spus impreuna cu Eddy, chiar in acelasi timp: "o sa fie hit".... si iata ca nu am fost departe de adevar, pentru ca dupa cum ati auzit piesa a intrat in difuzari pe majoritatea posturilor de radio.

A fost prima colaborare cu Eddy dar nu ultima... Va promitem multe alte piesa despre care imi doresc sa imi spuneti acelasi lucru pe care mi-l spun multi dintre voi despre Se thelo... "pun piesa pe repeat si o ascult de cateva ori pe zi pentru pur si simplu m-am indragostit de ea"... ce am putea sa ne dorim mai mult?!