Print

Kristine si Etnic – motoare, adrenalina si... noroi

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Pentru o zi, Kristine si fetele de la Etnic au dat viata de oras pentru cea din creierii muntilor, fara mall-uri, dar cu adrenalina, motoare si mult noroi.

Cele trei cantarete, Kristine, Roxana si Elena au acceptat zilele trecute, invitatia celor doi matinali Razvan si Dani, de a-si prezenta noile piese, intr-o editie speciala a emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", difuzata din Muntii Buzaului.

Kristine si Etnic – motoare, adrenalina si... noroi
Kristine si Etnic – motoare, adrenalina si... noroi
Kristine si Etnic – motoare, adrenalina si... noroi
Kristine si Etnic – motoare, adrenalina si... noroi

Desi pot renunta, pentru o zi, la shopping si saloane de coafura, cantaretele n-au vrut insa sub nicio forma sa renunte la tocurile de 12 cm si la noile costumele de scena, mai ales ca doreau sa le prezinte in premiera, astfel ca au preferat sa se afunde in noroi pana la glezne si sa-si distruga pantofii proaspat achizitionati.

"Unei femei poti sa-i iei tot, mai putin pantofii cu toc si hainele noi, pentru ca atunci e in stare de crima. Ratiunile practice nu exista atunci cand e vorba de haine" -  ne-a declarat Elena. "Orice femeie cand isi cumpara haine noi, fie ca e vorba de o rochie de seara pretioasa sau de o banala pereche de manusi, abia asteapta prima ocazie pentru a le purta. Noi tocmai am primit costumele noi de la casa de moda si nu am apucat sa le purtam, asa ca puteam sa cantam si sub apa, ca la ele si la tocuri n-am fi renuntat" - a adaugat Roxana amuzata.

Mai inspirata a fost Kristine, care a profitat de masinile off-road prezente si a cantat noul sau hit "Se thelo", pe uscat, protejata in dreapta soferului, in timp ce dansatoarele sale s-au orientat rapid spre spatele masinii.

Si daca tot erau pline de noroi din cap pana in picioare, cele trei cantarete si-au continuat distractia dupa emisiune, intrandu-si in rolurile de "motocicliste", insa la viteza zero.

"Am simtit suficient adrenalina doar cand am incalecat motorul, nu am avut destul curaj sa si merg cu el" - ne-a declarat Kristine. "Oricum, de mult nu m-am mai distrat asa de tare, e fantastic sa vezi atatia oameni relaxati, care fac totul din placere, manati de aceeasi pasiune" - a adaugat cantareata.

foto: Radu Baron