Print

Kristine, Elena (Etnic), Roxana (Etnic) si Alexa (Senzual): absolventele RBA de anul acesta!

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine a Absolvit Conservatorul

Kristine a absolvit luna aceasta Conservatorul, Elena (Etnic) a absolvit facultatea, iar Roxana (Etnic) si Alexa (Senzual) au terminat examenul de bacalaureat cu brio.

Cele patru cantarete au fost unite anul acesta nu doar de pasiunea pentru muzica si de apartenenta la aceeasi casa de discuri, ci si de pregatirile pentru examene, toate patru avand de sustinut examene importante din viata lor.

Eforturile artistelor de a imbina cariera muzicala cu studiile au fost insa rasplatite pe masura, fiecare dintre ele reusind cu brio sa treaca examenele pentru care s-au pregatit: Kristine a absolvit Conservatorul "Ciprian Porumbescu" din Bucuresti, Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie muzicala, Elena (Etnic) a absolvit Facultatea de Economia Turismului, iar Roxana (Etnic) si Alexa (Senzual) au luat examenele de bacalaureat cu note meritorii.

Si pentru ca Radu Baron, managerul lor, a sustinut si incurajat intotdeauna eforturile artistilor sai de a imbina cat mai bine cariera muzicala cu studiile, RBA Management va organiza o petrecere in cinstea celor 4 cantarete.

"Ma bucur ca am in management oameni cu capul pe umeri, care stiu ca nu pt trece prin viata ca rata prin apa, cantareti de valoare si mai ales oameni de valoare, ambitiosi, care desi canta pe scene din tara si din afara Romaniei inca de la varste fragede, nu s-au dat batuti in fata programului spartan, ci au muncit din greu pentru a avea atat o cariera, cat si un fundament teoretic pe care doar scoala ti-l poate da. Sunt mandru de fetele mele!" - a declarat Radu Baron, managerul lor.

Daca pentru Elena (Etnic) vine o perioada de relaxare binemeritata, celelalte trei cantarete au in fata o vara lunga de studiu, Kristine urmand ca in toamna sa dea licenta si la cea de-a doua facultate pe care a absolvit-o, Facultatea de Drept, iar Roxana si Alexa se pregatesc pentru admiterea la facultate.