Print

Kristine a filmat videoclip-ul piesei Se Thelo

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine Se Thelo - VIDEOKristine Se Thelo - VIDEO

Kristine a filmat zilele trecute videoclip-ul piesei "Se Thelo", compusa de Edward Maya.

Cel mai nou single lansat de Kristine, "Se Thelo", a luat cu asalt topurile radio din toata tara, dar si cluburile, varianta extended a piesei avand un success la fel de mare ca si versiunea de radio.

 

Urmare fireasca a acestui succes in cluburi si pe posturile de radio, videoclip-ul piesei "Se Thelo" a fost filmat zilele trecute, fiind asteptat cu nerabdare de fanii din toate colturile tarii.

 

Filmarile au durat mai bine de 12 ore si s-au desfasurat intr-o atmosfera incendiara, primele poze disponibile de la filmari fiind deja postate pe site-ul cantaretei, la sectiunea foto: http://www.kristine.ro/galerie-foto-kristine-artist-pop.html

Pe acelasi site, www.kristine.ro, veti putea urmari in curand un teaser al videoclip-ului, iar versiunea oficiala si completa va fi lansata in curand la posturile TV de specialitate.

"Am lucrat cu o echipa de profesionisti si sunt sigura ca se va concretiza intr-un produs de calitate, asa cum ne-am dorit atat eu, cat si echipa manageriala condusa de Radu Baron" - ne-a declarat Kristine. "Abia astept sa-l vad si eu, pentru ca este inca la montaj, dar sunt convinsa ca si videoclip-ul se va ridica la nivelul piesei Se Thelo" - a adaugat cantareta.