Print

Kristine cucereste online-ul

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Se thelo Kristine - cel mai vizionat videoclip

Kristine a devenit in scurt timp, datorita single-ului “Se Thelo”, una dintre cele mai populare artiste din Romania, atat prin intermediul posturilor de radio, al televiziunilor, cat si al mediului online.

La doar cateva luni de la lansarea single-ului “Se Thelo”, care a luat cu asalt cluburile si a urcat vertiginos in top-urile radio, Kristine a devenit una dintre cele mai disputate artiste in mediul online, avand in fiecare zi peste 400 de vizitatori pe site-ul sau www.kristine.ro si cateva sute de mii de vizualizari pe cel mai mare portal de video sharing www.youtube.com.

Videoclip-ul piesei “Se thelo”, proaspat lansat pe site-ul www.radio21.ro a reusit sa surclaseze artisti precum Connect-R sau Alex, devenind cel mai vizionat videoclip din saptamana respectiva : “In aceasta saptamana, clasamentul a fost dat peste cap. Pe primul loc s-a instalat confortabil Kristine cu piesa "Se Thelo”. Locurile doi si trei sunt ocupate de Connect-R, respectiv Alex.” (sursa www.radio21.ro )

Pentru ca este o artista tanara, care considera comunicarea online la fel de importanta ca si pe cea offline, Kristine acorda o maxima importanta instrumentelor de gen, fiind printre putinii artisti romani care folosesc un cont de Twitter pentru a-si tine fanii la curent cu cele mai noi evenimente.

De asemenea, cantareata isi face timp zilnic pentru a discuta personal pe messenger cu fanii ei, id-ul sau oficial fiind kristinerba.

“Consider ca este foarte important ca mesajele sa nu fie cu sens unic, dinspre fani catre artisti, asa ca eu, chiar daca am un program foarte incarcat, tot gasesc cateva zeci de minute in fiecare zi pentru a le raspunde la intrebari si a afla cate ceva despre ei” – a declarat Kristine. “Ma bucur ca piesa Se thelo, compusa de Edward Maya a avut un asemenea impact si ca datorita internetului, totul s-a propagat cu o viteza ametitoare si in toate colturile lumii”

foto: Radu Baron