Print

Kristine a absolvit Conservatorul "Ciprian Porumbescu"

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine a absolvit astazi Conservatorul "Ciprian Porumbescu" din Bucuresti, Facultatea de Compozitie, Muzicolgie si Pedagogie muzicala.

Incepand de acum, Kristine nu mai este studenta, cantareata absolvind cu brio Conservatorul, urmand ca in toamna sa dea licenta si la Facultatea de Drept, pe care a terminat-o tot anul acesta.

Kristine a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu
Kristine a absolvit Conservatorul Ciprian PorumbescuKristine a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu

Alaturi de familie si prieteni apropiati, dar si de managerul sau, Radu Baron, artista a participat astazi la festivitatea de absolvire, cantand cu lacrimi in ochi binecunoscutul Gaudeamus.

"M-a incercat o urma de regret ca se termina aceasta frumoasa perioada din viata mea" -  a declarat acum cantareata cu patalama. "Imi va fi dor de colegi, desi cu unii am sa ma intalnesc in concerte, insa ma bucur ca de acum voi avea mai mult timp la dispozitie pentru cariera mea" -  a adaugat Kristine, care se pregateste sa lanseze Maxi Single-ul "Se Thelo".

Tot in cadrul Conservatorului "Ciprian Porumbescu", s-a nascut si colaborarea cu unul dintre colegii ei, Edward Maya, fostul compozitor al trupei Akcent si semnatarul celui mai nou hit al artistei: "Se thelo".

foto: Radu Baron