Print

Kristine face ravagii cu “Se thelo”

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine face ravagii cu “Se thelo“

Robert, dansatorul preferat de organizatori

Kristine a sustinut mai multe concerte week-end-ul trecut, de la toate fiind nelipsit Robert, dansatorul care este din ce in ce mai des solicitat de catre organizatori, dupa filmarea videoclip-ului piesei “Se thelo”.

Hit-ul “Se thelo” i-a adus notorietate si admiratori nu doar Kristine, ci si lui Robert, dansatorul care a aparut in videoclipul SE THELO - KRISTINE si care a devenit in scurt timp una dintre atractiile din show-ul artistei.

Daca initial Kristine mergea in concerte alaturi de doua dansatoare, dupa lansarea videoclip-ului in care apare si Robert, succesul pe care acesta il are in randul admiratoarelor, i-a impins pe unii dintre organizatori sa solicite in mod expres prezenta acestuia pentru a avea un eveniment cu adevarat exploziv.

Castigator in mai multi ani al World Inter-Style Karate Championship, detinatorul a numeroase premii la competitii internationale si nationale, pasionat de dans si cascadorii pe motor, Roberta devenit unul dintre cei mai populari dansatori, o data cu aparitia sa in videoclip-ul piesei “Se thelo”, intrepretata de Kristine.

“Ma bucur ca pe langa mine sunt si altii care se bucura de succesul piesei “Se thelo”. Adevarul este ca show-biz-ul duce lipsa de dansatori profesionisti , iar Robert detine toate calitatile pentru a schimba acest lucru” – ne-a declarat Kristine.

Foto: Radu Baron