Print

Kristine a devenit imaginea Diamond Lady Studio & Spa

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine a devenit imaginea Diamond Lady Studio & Spa

Kristine a devenit de curand imaginea Diamond Lady Studio & Spa, unul dintre cele mai selecte centre de infrumusetare din Bucuresti.

Dependenta de frumos si elegant, preocupata constant de look-ul ei, atat in aparitiile media, cat si in viata de zi cu zi, Kristine a fost remarcata datorita stilului abordat si i s-a propus sa devina imaginea Diamond Lady Studio & Spa.

In urma acestui contract, echipa Diamond Lady Studio & Spa va oferi interpretei single-ului Se thelo, servicii de styling pentru fiecare aparitie media.

Rezultatul acestei colaborari dintre Kristine si Diamond Lady Studio & Spa poate fi remarcat in videoclip-ul piesei “Se thelo”, pentru filmarile caruia artista s-a lasat pe mana echipei Diamond Lady.

“Este reconfortant sa gasesti profesionisti in acest domeniu si sa stai relaxata ca, la sfarsit, cand te uiti in oglinda, vezi exact ce ti s-a promis” – a declarat Kristine. “Intreaga echipa de la Diamond Lady este foarte bine pregatita si ma bucur sa colaborez cu ei” – a adaugat cantareata.

Situat intr-o zona rezidentiala, Diamond Lady Studio & SPA ofera servicii complete de infrumusetare, incepand cu frizerie, coafor, cosmetica, pana la masaje profesionale, endermologie si alte tratamente corporale profesionale.