Print

Kristine feat Edward Maya in Turabo Society Club

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine feat Edward Maya in Turabo Society Club

Kristine a concertat zilele trecute impreuna cu Edward Maya in Turabo Society Club.

Cantareata a cantat hit-ul SE THELO , iar pe scena alaturi de ea a urcat chiar Edward Maya, compozitorul piesei si cel a carui voce se poate distinge pe varianta originala a piesei.

Kristine si Edward Maya au fost colegi de facultate, in cadrul Conservatorului Ciprian Porumbescu din Bucuresti si cu toate ca se cunosc de mai multa vreme, “Se thelo” este primul proiect pe care l-au demarat impreuna.

Desi a fost prima data cand Kristine a cantat impreuna cu Edward Maya, reactia publicului i-a determinat pe cei doi sa ia in considerare o astfel de colaborare si pe viitor.

“A fost o atmosfera super, ca de fiecare data in Turabo – ne-a declarat Kristine. “Ne-am distrat, a fost primul concert impreuna cu Edward, dar poate nu si ultimul, mai ales ca a fost primit foarte bine de cei prezenti in club” - a adaugat cantareata.

Pentru evenimentul din Turabo Society Club, Kristine a ales o tinuta Patrizia Pepe, pusa la dispozitie de Elmec Romania, prin Famous Brands Gallery, iar de machiajul si coafura cantaretei s-a ocupat echipa de la Diamond Lady Studio&SPA.

Foto: Radu Baron