Print

Kristine face reduceri pentru balurile de boboci

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine - foto Radu Baron

Kristine a hotarat impreuna cu echipa sa de management sa ofere un pret special pentru balurile de boboci la care a fost invitata sa cante.

Hit-ul Se thelo a propulsat-o pe Kristine in topul cantaretelor favorite pentru balurile de boboci, astfel ca o data cu inceperea anului scolar, cererile pentru astfel de evenimente au inceput sa curga.

Desi agenda cantaretei este destul de aglomerata, Kristine a acceptat sa concerteze un program intreg, de 45 de minute, pe un pret mai mic decat de obicei, special conceput pentru balurile de boboci.

Cantareata a luat aceasta decizie datorita faptului ca multi dintre fanii sai, care-i scriu pe site-ul sau, www.kristine.ro, sau care-i urmaresc activitatea pe hi5, twitter, facebook sau myspace, sunt studenti si liceeni.

“Mi se pare normal sa facem o oferta speciala pentru balurile de boboci, pentru ca cei care m-au sustinut inca de la inceput sunt studenti sau liceeni” – a declarat Kristine. “De asemenea, bugetul pentru un bal de boboci e cu siguranta mai mic decat cel pentru un concert in centrul orasului si atunci trebuie sa venim si noi in intampinarea lor cu o oferta care sa li se potriveasca. “ - a adaugat cantareata.

Acolo unde va fi solicitat acest lucru, din echipa de dansatori a Kristinei, va face parte si Robert, cel care a aparut in videoclip-ul piesei “Se Thelo” si care a pregatit impreuna cu artista, o noua coregrafie exploziva.