Print

Exclusiv pentru Eva.ro --->Kristine: "Nu sunt inca o blonda care s-a apucat de cantat"

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine:

Astazi, KRISTINE a declarat IN EXCLUSIVITATE pe Eva.ro, cine este, de fapt! Ca sa-ti dau un indiciu, de inceput, este cea care canta piesa "Se thelo", difuzata continuu acum de toate radiourile si posturile muzicale.

Eva.ro: De ce ai vrut muzica? Nu ti-a fost teama ca vei fi catalogata drept inca o blonda care se lanseaza in acest domeniu?

Kristine: Nu mi-a fost teama ca o sa fiu catalogat astfel, pentru ca m-am bazat pe studiile pe care le am in muzica. Nu m-am trezit peste noapte, mi-a pus cineva microfonul in mana si m-am apucat de cantat. Am terminat un liceu de muzica, apoi am facut Conservatorul. Consider ca toate aparitiile mele din presa, de la tv, au aratat ca nu sunt inca o blonda care s-a apucat sa cante peste noapte, care nu stie sa lege doua cuvinte. Chiar nu vreau sa intru in aceeasi categorie cu alte fete, cu alte blonde. Fiecare munceste, fiecare face ce vrea si ce-i place. Eu am ales muzica si iata ca am avut succes, la un moment dat, cu aceasta piesa "Se thelo". Eu cant de foarte mult timp, am avut tot felul de proiecte si am cantat in mai multe trupe, am colaborat si cu mai multi compozitori si pana la urma proiectul de succes a fost sa fie Kristine, cu o prima piesa "Se thelo". Inainte de a aceasta melodie... Eva.ro

Foto: Radu Baron