Print

Kristine – concert la Zilele Municipiului Calarasi

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine - foto radu baron

Kristine a concertat duminica in Piata Prefecturii din centrul orasului Calarasi, sarbatorind alaturi de toti cei prezenti, Zilele Municipiului Calarasi.

O data cu succesul single-ului Se thelo, Kristine a urcat in top-ul cantaretelor preferate de catre organizatorii de spectacole, analizele pre si post eveniment, clasand-o pe artista in top 3.

Pentru concertul prilejuit de sarbatorirea Zilelor Municipiului Calarasi, cantareata a pregatit un show special, alaturi de noile sale dansatoare, selectionate in urma unui casting organizat de managementul artistei.

“Coregrafia pentru spectacole nu are nicio legatura cu dansul la bara in club si in Romania este inca, destul de dificil sa gasesti dansatori pregatiti special pentru concerte. Iar dansatoarele pe care le am acum sunt exact ceea ce cautam pentru astfel de evenimente, lucru care, cred ca s-a vazut la Calarasi” – ne-a declarat Kristine.

Acolo unde va fi solicitat acest lucru, din echipa de dansatori a Kristinei, va face parte si Robert, dansatorul care a aparut in videoclip-ul piesei “Se Thelo”.

Foto: Radu Baron