Print

Kristine – concert la Club Gossip Grand Opening

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine - foto radu baron

Kristine a fost invitata vineri seara, sa concerteze la Club Gossip Grand Opening, eveniment ce a marcat deschiderea unui nou sezon de distractie in stilul Gossip, dar si schimbarea locatiei renumitului club.

Hit-ul Se thelo, in interpretarea Kristinei, nu putea lipsi din deschiderea concertului, mai ales ca Gossip a fost unul dintre primele cluburi din Bucuresti care a solicitat varianta extended, pentru cluburi, a single-ului Se thelo, compus de Edward Maya.

De altfel, DJ-i rezidenti in Club Gossip au declarat ca piesa Se thelo este nelipsita din programele lor, atat in varianta originala, cat si in variante remix si ca publicul reactioneaza de fiecare data foarte bine la aceasta piesa.

Publicul din Gossip este de fiecare data dinamic si pentru un cantaret un concert bun e acela cand publicul canta cu el…asa ca am ramas placut surprinsa ca stiau versurile de la Se Thelo si cantau cu mine.” – ne-a declarat Kristine.

Pentru evenimentul Club Gossip Grand Opening, Kristine a ales o rochie de scena semnata Lorena Trica creata special pentru cantareata, iar incaltamintea, semnata Mihai Albu a fost facuta la comanda.

Foto: Radu Baron