Print

Bis pentru Kristine si “Touch my Body”

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine - foto radu baron

Noua piesa a Kristinei, Touch My Body, detine toate ingredientele pentru a atinge si depasi succesul hit-ului Se Thelo, single-ul fiind deja cerut bis zilele trecute la unul dintre concertele pe care cantareata le-a sustinut in zona Moldovei.

Cantareata a fost rechemata pe scena pentru bis, insa surpriza a constat in faptul ca cererea publicului nu a fost pentru piesa Se Thelo, asa cum artista s-a obisnuit, ci pentru noul sau single: Touch My Body.

Lansata in urma cu doar doua saptamani, piesa Touch My Body a devenit in scurt timp, alaturi de Se Thelo, preferata publicului dintre piesele incluse in programul pentru concerte al artistei.

“Sincer, nu ma asteptam sa prinda atat de repede, acesta este adevaratul test al unei piese. O piesa poate sa placa oamenilor de muzica, sau oamenilor de radio, insa testul publicului este intotdeauna cel care va conta pentru mine” - ne-a declarat Kristine. “Ma bucur ca Touch My Body merge in aceeasi directie ca si Se Thelo” - a adaugat cantareata.

Urmand reteta succesului piesei Se Thelo, noul single Touch My Body se afla deja pe lista negocierilor RBA Records pentru a fi semnat si in afara Romaniei.

Foto: Radu Baron