Print

Kristine – concert in Twice

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine - foto radu baron

Kristine a concertat zilele trecute in club Twice, fiind invitata de catre organizatorii concursului Miss Rally 2, sa incinga atmosfera din clubul bucurestean.

Clubul Twice a gazduit evenimentul Miss Rally 2, in cadrul caruia, pe scena au defilat in lenjerie intima Sanziana Buruiana (Kanal D), Gina Maican (Sport.ro), Iulia Rosca, Larisa Dragulescu, pilotul de raliu Andreea Necula si iepurasul Playboy, Alexandra.

Tonul petrecerii a fost dat de Kristine cu al sau hit “Se thelo”, valurile starnite de piesa printre cei prezenti depasindu-le chiar si pe cele starnite de fetele in lenjerie intima. Kristine si-a incheiat recitalul cu cel mai nou single al sau : ”Touch my body”, dupa care a fost nevoita sa plece catre un alt concert, astfel ca a ratat prezentarea celor sase fete.

Twice a fost primul club in care am concertat acum 6 ani cand am inceput sa cochetez cu muzica de club si ma bucur sa revin aici de fiecare data cand sunt invitata la un eveniment. Sper sa ne revedem cat de curand tot aici.” – ne-a declarat Kristine.

In prezent cantareata lucreaza la un nou single produs in studiourile RBA si care se anunta de pe acum un succes, conform opiniilor profesionistilor carora le-a fost prezentat produsul pana acum.

Foto: Radu Baron