Print

Kristine, Etnic, Haiducii, Senzual si Cover Project va ofera Muzica Pentru Nunta

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

NAILS LIKE DIAMONDS

- la Targul de Nunti Ghidul Miresei -

Kristine si trupele Senzual, Haiducii, Etnic, Cover Project si Kristine vor concerta in perioada 19-21 februarie , in cadrul Targului de Nunti Ghidul Miresei, ce se va desfasura la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Pentru ca muzica este cel mai important ingredient al unei petreceri, fie ea a burlacilor sau cea din noaptea nuntii, artistii aflati in managementul RBA, care vor fi prezenti la Targul de Nunti Ghidul Miresei, au pregatit programe special concepute pentru cele trei zile de targ, astfel:

Pentru petrecerile burlacilor sau cele de logodna, trupa Senzual, dar si Kristine au pus la punct un program ce contine piese atat din propriul repertoriu, cat si piese din repertoriul international, interpretate live, intr-un stil propriu. Cele doua cantarete senzuale, Alexa si Sorina vor fi prezente pe scena salii Polivalenta, vineri, 19 februarie, incepand cu orele 13:00, iar Kristine, sambata, de la aceeasi ora.

Trupele Etnic si Haiducii vor sustine duminica, 21 februarie, incepand cu orele 13:30, cate un program de muzica etno, pentru cei care isi doresc muzica traditionala romaneasca la nunta lor, iar cele doua cantarete din trupa Etnic au pregatit si un program de cover-uri dupa piese internationale, pentru viitorii miri care isi doresc sa satisfaca toate gusturile celor prezenti la nunta lor.

De asemenea, artistii mentionati mai sus si manageriati de Radu Baron au acceptat invitatia organizatorilor de a se alatura campaniei declansate de Ghidul Miresei in parteneriat cu Fundatia Mereu Aproape si Cancan si vor dona cateva obiecte personale, care vor fi licitate, iar banii stransi se vor indrepta catre proiectele caritabile ale fundatiei.

Toti artistii RBA ce vor concerta in cadrul Targului de Nunti Ghidul Miresei, dar si orice alt artist roman pe care viitorii miri il doresc la nunta lor, vor putea fi contractati prin intermediul site-ului dedicat www.MuzicaPentruNunta.ro

Foto: Radu Baron