Print

Kristine, Etnic , Senzual, Cover Project - la Salonul de Carte, Presa si Muzica

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine, Etnic , Senzual, Cover Project - la Salonul de Carte, Presa si Muzica

Kristine, Etnic, Senzual si Cover Project vor concerta in perioada 4-7 martie, in cadrul Salonului de Carte, Presa si Muzica, ce va fi gazduit de Muzeul National de Istorie a Romaniei.

Aflat la a XV-a editie, Salonul de Carte si Presa, organizat de Amplus Ltd s-a dezvoltat anul acesta, adaugand si o sectiune de muzica, iar artistii RBA Management au acceptat fara a ezita, invitatia venita din partea organizatorilor, de a concerta in cele 4 zile de expozitie.

Astfel, joi, 4 martie, intre orele 13:00-14:00, trupa Etnic va sustine un minirecital, urmat de o sesiune de autografe, vineri trupa Senzual va concerta intre aceleasi ore, sambata 6 martie, de la orele 13:00, o veti putea asculta pe Kristine intr-un microconcert de muzica clasica la pian, iar apoi intrepretand si cateva dintre propriile piese, printre care si binecunoscutul hit “Se thelo”, iar duminica, 7 martie, atmosfera va fi incinsa de trupa Cover Project, tot de la orele 13:00.

“Ne bucuram ca organizatorii acestui salon de carte, presa si muzica s-au gandit la RBA Records si la artistii nostri, ca reprezentanti ai sectiunii de muzica. Ii asteptam pe toti cei interesati de o carte buna, dar si de distractie pe muzica buna” - a declarat managerul trupelor, Radu Baron.

Kristine, Etnic, Senzual si Cover Project vor sustine si cate o sesiune de autografe dupa fiecare concert, in apropierea scenei, la standul RBA Records, de unde veti putea achizitiona si CD-uri cu cea mai buna muzica romaneasca.