Print

Kristine: “Telia” – single in premiera la Neatza cu Razvan si Dani

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine Se thelo - foto radu baron

Dupa succesul inregistrat cu “Se thelo”, Kristine impreuna cu managerul sau, Radu Baron, au decis ca este momentul sa lanseze un nou single: “Telia”, iar reactiile fanilor nu s-au lasat asteptate, site-ul cantaretei, www.kristine.ro, inregistrand peste 1500 de vizite de la anuntul lansarii.

Muzica si textul pentru single-ul “Telia” apartin compozitorului Adrian Cristescu, care si-a pus amprenta pe multe dintre hit-urile aflate in difuzare pe posturile pe radio, precum Neylini - “Muleina”, “AME” sau Andra-“Colt de suflet”.

“Adi Cristescu este un compozitor foarte bun, iar piesa mi se potriveste ca o manusa. Ne-am inteles foarte bine din prima clipa, mai ales ca amandoi avem studii muzicale si am vorbit aceeasi limba. Piesa are deja reactii foarte bune si sper sa colaborez cu Adi la fel de bine si pe viitor” – a declarat cantareata.

Pentru lansarea acestui single, Kristine a pregatit de asemenea si o noua sedinta foto, vestimentatia pentru aceasta fiindu-i asigurata de Famous Brands, in timp ce de make-up si hair styling s-a ocupat salonul Diamond Lady Studio&SPA.