Print

“Telia” - primul single Kristine in noua formula

Written by RBA Records. Posted in Stiri Kristine

Kristine Se thelo - foto radu baron

“Telia”, cel mai nou single semnat Kristine si produs de RBA Records, aduce cu sine si o schimbare in formula de concert pe care cantareata o va prezenta de acum inainte, atat pe scena, cat si in emisunile TV.

Daca pana acum, Kristine era insotita de doua dansatoare, de acum inainte acestora li se vor alatura un DJ si o chitarista. Mai mult de atat, cantareata, absolventa a liceului de muzica Dinu Lipatti si a Conservatorului Ciprian Porumbescu, a decis sa profite de sutele de ore de exercitiu la pian si sa integreze acest instrument in show-ul ei, astfel ca in timpul concertelor va canta live si la pian.

Compus de Adi Cristescu si lansat in urma cu 2 zile de RBA Records, single-ul “Telia” a primit deja feedback pozitiv de la majoritatea oamenilor de radio si DJ-ilor din Romania, dar si din afara tarii.

“Am vrut sa aduc ceva nou in show-ul meu si cred ca formula aceasta cu dansatoare, DJ, pian si chitarista este cea mai potrivita pentru ceea ce imi doresc in acest moment. Deja am cantat single-ul Telia in concerte in aceasta formula si a fost foarte bine primit de catre public si asta e ceea ce conteaza pana la urma” – a declarat Kristine.

“Telia” va beneficia si de un videoclip, filmarea acestuia urmand a fi stabilita in perioada urmatoare de catre echipa de management a artistei, condusa de Radu Baron.